E iai sau fesili?Valaau mai matou:+86 13510207179

SAS ta'iala feso'ota'iga uaea

Pe a faʻafesoʻotaʻi uaea i ports SAS i se fata faʻalautele 2U, o leuaea SASua fautuaina e le au gaosi ta'iala nei:

1. Pe a faʻafesoʻotaʻi i le SAS port 1 i luga o le paʻu o le node, e le tatau ona sili atu i le 10 le numera o fata faʻapipiʻi faʻapipiʻi.

2. Fa'atatau mo Storwize@ V5030 ma Storwize V5030F faiga:
a.Pe a faʻafesoʻotaʻi i le SAS port 2 i luga o le paʻu o le node, e le tatau ona sili atu i le 10 le numera o fata faʻapipiʻi faʻapipiʻi.
e.Pe a faʻafesoʻotaʻi se numera ese o faʻaopoopoga i le fata faʻatonutonu, ia mautinoa o le numera o fata faʻalautele e fesoʻotaʻi ma le filifili faʻalautele SAS i luga o le taulaga 1 o le pa e sili atu le tasi nai lo le numera e fesoʻotaʻi i le filifili faʻalautele SAS i luga o le taulaga 2 o le pa.

3. Aua le faʻafesoʻotaʻi uaea i le va o ports i le itu agavale o le tasi pa puipui ma ports i le itu taumatau o le isi pa.

4. Aua le faʻafesoʻotaʻi uaea i le va o ports i totonu o le fata e tasi.

5. O ports e fesoʻotaʻi i luga o le paʻu o le node e tatau ona faʻafesoʻotaʻi i se tasi uafu i luga o le faʻalauteleina o pa.Fa'aaogā se uaea lala fa'atasi ma le tele o feso'ota'iga fa'aletino pe a mana'omia.

6. Feso'ota'i laina fa'asolosolo i le va o fata;aua le misia se fata.

7. O le fata mulimuli i le filifili e le tatau ona faʻafesoʻotaʻi i le taulaga 2 i luga o le container 1 ma le port 2 i luga o le container 2.

8. Faʻamautinoa o loʻo faʻapipiʻiina uaea i se faiga faʻapitoa e faʻaitiitia ai le lamatiaga o le faʻaleagaina o le uaea i le taimi o le aveeseina poʻo le faʻaofiina o vaega e mafai ona sui.

Manatua: O taʻiala o loʻo taʻua i luga e faʻapitoa i fesoʻotaʻiga uaea SAS i le tulaga o se faʻaputu faʻalautele 2U mo Storwize@ V5030 ma Storwize V5030F faiga.

https://www.buydaccable.com/internal-sas-cable/

 


Taimi meli: Iul-21-2023